Tobotroll-om trollen på landet

Direktlänk till inlägg 20 april 2011

Barn kan dom....

Av Anna Englund - 20 april 2011 23:32

Ja barn kan verkligen dom, här kör vi på obstinata förkylda döttrar och en väldigt bestämd och lite lätt knölig kusin idag..

Nu på kvällen fick jag gå upp och vräka Elsa från bäddsoffan så att hon lade sig i sin säng, sen skulle kusin ligga åt "fel" håll i bäddsoffan och när den ombäddningen var klar så hade gosedjuret Oliver rymt och gömt sig under soffan. Sen skulle lamporna släclas och filmen startas om... Och nu (äntligen) så sover kusin med... Annars så är det snorigt här igen, Olivias näsa har runnit som en syndaflod i 2 dar och nu på kvällningen när de större barnen var ute så hörde jag att Elsa börjar korka ihop och bli lite hes, och varför inte det är ju påsk och vi är bortbjudna både lör och sön så då kan barnen lika bra bli sjuka så att vi blir hemma... Nej jag hoppas verkligen att det inte blir mer än lite snuva, vi har haft vår beskärda del med förkylningar nu i vinter.. Så många ggr som jag har haft hosta och tappat rösten har jag aldrig varit med om och barnen likaså. Elsa som aldrig är sjuk har ju gått med nästan kroniskt rinnande näsa i vinter.

Tom Mange har varit förkyld och då är det riktigt illa men det är väl så här det kommer att bli i framtiden med 3 barn i dagis- och fritisålder.


Men trist är det. Imorgon ska det tydligen vara fint väder, bättre än idag kan man ju hoppas för här har det regnat och åskat hela em.

Så kommer solen fram då åker ungarna ut, det är det som är så bra med den här årstiden att de kan vara ute och sysselsätta sig och få frisk luft.

Och mina barn älskar att vara ute hela dagarna bara vädret tillåter så kusin får nog glatt finna sig i det imorgon..


nej nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen inta lopplådan.. Det är en dag imorrn med och funkar inte medicinen inatt så lär det inte bli så mycket sova av..

Natti natt

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Englund - 23 juli 2012 08:56

Nuförtiden hittar ni mig på trissmamman.blogg.se

Av Anna Englund - 21 juli 2012 03:15

En bild säger det mesta om hur jag haft det idag..

Av Anna Englund - 20 juli 2012 09:53

Det är måttligt kul att vakna och ha ont överallt och veta att jag har tre nätter framför mig att jobba. Så dagen går i grinighetens tecken och det är väl sådär......

Av Anna Englund - 19 juli 2012 13:02

Äntligen kom appen! Nu blir det betydligt enklare att blogga för mig. Jag är alltid ute på språng någonstans känns det som och då finns varken tid eller möjlighet att sitta vid datorn.. Men nu kan jag ju blogga när jag är ute och går med hundarna t...

Av Anna Englund - 9 juni 2012 05:04

Japp om ca 2 timmar så får jag byta om och åka hem och sova.. Och det ska jag göra och hoppas på att mitt förkylningslock i örat som gör mig nästan döv har släppt när jag vaknar.. Vore jag inte så trött hade jag tagit ut hundarna på en längre vända...

Ovido - Quiz & Flashcards