Tobotroll-om trollen på landet

Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

Mardrömmar...

Av Anna Englund - 28 juni 2011 22:31

Jag drömmer sjukt mycket sen jag fick Kerstin och det är mest mardrömmar, vet inte om det är rädslor i mitt undermedvetna eller vad det är.


Häromnatten drömde jag att Olivia tog sig ut genom grinden och ut på vägen och där kom det en stor timmerbil rakt mot henne. Och jag sprang och sprang men avståndet blev bara längre och längre.. Som tur var så vaknade jag innan timmerbilen kom fram men jävlar vilken puls jag hade.


En annan återkommande dröm är att jag blir gravid igen av misstag och upptäcker det försent och när jag kommer på ultraljudet så visar det sig vara 3 stycken... GAAAHHH!!!

Gissa blodtrycket när jag vaknar ur den??


Men mest är det drömmar om att det ska hända mina barn något och det är verkligen obehagligt att vakna upp ur dom. Det tar som sagt lite tid att komma ur drömkomat och tillbaka till verkligheten.. Så det är många nätter som jag har varit på väg in och kolla så att alla andas fast jag vet nånstans i bakhuvudet att det inte är nåt utan bara en dröm.


Har ni haft det så efter att ni fått barn??


Och från drömmar till värme och bad bara för att ha nåt positivt i inlägget.

Idag badade ungarna i poolen ute i nästan 4 timmar och jag fattar inte hur de kan göra det för det är bara kallvatten som inte hade börjat värma upp sig av solen än. Dom är som små isbitar och ändå hoppar de i så glatt..

Fan jag skulle dö bara av doppa stortån..

Blir man så när man blir vuxen??


Imorgon lutar det åt att vi åker till landbadet i Alunda och badar med Helena och grabbarna på eftermiddan..

Jag behöver som lite hjälp om jag ska åka till stora bad med de 2 äldre förmågorna. Det är inte så lätt att hinna med dom samtidigt som jag har Kerstin med mig som jag måste amma. Men Helena är så go så hon hjälper till..

Vad skulle man göra utan riktiga vänner??


Nej nu ska jag nog hämta mig en chokladkaka i köket och moffla i mig den innan det är dags för sängen..

God natt och se upp i solen så ni inte bränner er.

 
 
Jenny

Jenny

28 juni 2011 22:49

Usch så otäckt!Har inte haft några sånna mardrömmar vad jag minns (dement),hoppas dina försvinner snart,häng en drömfångare ovanför sängen;)!
Kram

http://thegirlwho.blogg.se

 
Ingen bild

Åsa-T

28 juni 2011 23:47

Jag drömmer också ofta att jag råkat bli gravid igen... hua! En gång drömde jag att jag skulle föda sexlingar, svettigt värre! Och jag vaknar typ varje natt och tror att barna har kvävt sig i sömnen... Vilket ståhej!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Englund - 23 juli 2012 08:56

Nuförtiden hittar ni mig på trissmamman.blogg.se

Av Anna Englund - 21 juli 2012 03:15

En bild säger det mesta om hur jag haft det idag..

Av Anna Englund - 20 juli 2012 09:53

Det är måttligt kul att vakna och ha ont överallt och veta att jag har tre nätter framför mig att jobba. Så dagen går i grinighetens tecken och det är väl sådär......

Av Anna Englund - 19 juli 2012 13:02

Äntligen kom appen! Nu blir det betydligt enklare att blogga för mig. Jag är alltid ute på språng någonstans känns det som och då finns varken tid eller möjlighet att sitta vid datorn.. Men nu kan jag ju blogga när jag är ute och går med hundarna t...

Av Anna Englund - 9 juni 2012 05:04

Japp om ca 2 timmar så får jag byta om och åka hem och sova.. Och det ska jag göra och hoppas på att mitt förkylningslock i örat som gör mig nästan döv har släppt när jag vaknar.. Vore jag inte så trött hade jag tagit ut hundarna på en längre vända...

Ovido - Quiz & Flashcards