Tobotroll-om trollen på landet

Alla inlägg under oktober 2009

Av Anna Englund - 1 oktober 2009 14:22

Suck nu har jag två rymningsbenägna hundar, men som tur är så är den lilla bara sugen på att komma ut på andra sidan för sen sitter han bara där och funderar..Och då får man gå och hämta honom, så det är tur att mina grannar inte är vakna när jag är ute och springer i min söndertuggade, brännmärkta illgröna morgonrockSkrattande då skulle dom antagligen få en hjärtattack eller nåt eftersom de inte är så unga längre..

Snart är det dags att hämta Elsa på dagis, hennes sista dag där sen blir det dagmamman på måndag..Hmm det känns lite konstigt att veta att hon inte ska åka till dagis i Tobo nåt mer...Men men hon ser ju fram emot och få börja hos dagmamman så det är ju positivt iaf..


Jag har suttit på byggmax hemsida och tittat på klick golv då vi ska lägga sånt på farstukvisten och i hallen, men det är ju så många olika så jag får ju beslutsångest...

Så nu står jag och velar mellan antracitgrått klinkersklickgolv eller ek klickgolv till farstun...Vad tycker ni?

Och till hallen står jag och velar mellan lönn, bok och ask...

Gaah varför ska det vara så svårt..??


Hua vad kallt det börjar bli både ute och inne nu, har ju nästan svårt att skriva för att det är så ruggigt i köket( jag har inte orkat elda,så jag får skylla mig själv)

Hur hemskt kommer det inte va imorgon då då när sotaren kommer??

Jag förstår inte varför dom inte kan sätta en lite mer specifik tid än mellan 11 och 13? Vi måste ju typ stänga av pannan imorgon bitti och så får jag inte elda förrän han har varit här..Jag kommer ju frysa ihjäl!!Skrikandes

Speciellt nu när det är minusgrader på nätterna så är det ju nästan minusgrader inne med på morgonen eller nä kanske inte så hemskt men jag är frussen av mig så allt under 20 är kallt..


Imorgon ska jag roa mig med att göra 3 smörgåstårtor till på lördag för då har vi kombinerad inflyttning/födelsedagsfest här..Så då blir det främmande hela dan och kanske lite partaj på kvällen, det visar sig..

Men det ska bli smarrigt med smörgåstårta, ni som har följt bloggen vet mitt ryck i somras när jag bara var tvungen att ha smörgåstårta...Och suget finns kvar vill jag lova, en nackdel med att vara gravid är att man har en massa konstiga sug efter saker och dom försvinner inte ur huvudet hur man än försöker..


Igår kväll fick Loke testa på ett skarpt eftersök men det gick sådär..Min gissning är att han helt enkelt blev trött i huvudet eftersom han aldrig har gjort nåt spår förut och då är det ju lättare att göra det han kan ist.. Men men nån gång ska vara den första för det lär ju säkert bli fler gånger..


Nej ni mina kära vänner nu ska jag ta mig en kopp kaffe och slänga mig omkull på soffan innan Mange kommer hem och det är dags att hämta Elsa..


Så tjipp tjipp på er




Ovido - Quiz & Flashcards